Startpagina » Pand
Te huur - GENT

Kantoor

595 €
Oppervlakte
27 m²
Ref. van pand
5766787
Zoek je een inspirerende kantoorruimte in het hart van Gent? Onze ruime kantoorruimte in een prachtig bewaard gebleven gebouw uit 1925 biedt een perfecte combinatie van historische charme en modern comfort. Met hoge plafonds en schitterende uitzichten op de Leie en de iconische Sint-Michielskerk, biedt de ruimte een open, luchtige sfeer die ideaal is voor creativiteit en focus. Geniet van volledige privacy zonder inkijk van buitenaf—slechts jij, je werk, en het schitterende uitzicht. Huur deze ruimte voor €595 per maand, plus €140 aan gemeenschappelijke kosten. Deel het kantoor met andere creatievelingen en jonge ondernemers om de kosten te drukken en een dynamische, collaboratieve werkplek te creëren. Dit maakt de ruimte perfect voor kunstenaars, creatieven en startende ondernemers die willen groeien en innoveren. Profiteer van de gemeenschappelijke keuken, ideaal voor maaltijden en het stimuleren van informele ontmoetingen. Parkeerplaatsen zijn beschikbaar voor slechts €100 per maand. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezoek te plannen en jouw plek te reserveren in een van Gent’s meest inspirerende locaties.

Locatie & bezienswaardigheden

Kenmerken

Huur / maand 595 €
Vloeroppervlakte 27 m²
Oppervlakte 4.5 aren
Type pand kantoor
Adres Predikherenlei 2 / C
Postcode 9000 GENT

Pand details

Welkom in een Stijlvol Kantoor op de Eerste Verdieping van het Centrum van Gent.

Stel je een kantoorruimte voor die doordrenkt is van historische charme, gelegen in het bruisende hart van Gent. Deze elegante 27 vierkante meter biedt niet alleen een unieke werkplek, maar ook een boeiende omgeving vol inspiratie en zakelijke mogelijkheden.

Met een jaarcontract van €795 per maand is dit de ideale plek om je professionele avontuur te starten. Bovendien, voor ultiem gemak, bestaat de optie om zes parkeerplaatsen te huren voor slechts €125 per maand per parkeerplaats.

Dit is jouw kans om te floreren in een omgeving die barst van de creativiteit en zakelijk potentieel. Neem vandaag nog contact met ons op om deze bijzondere kantoorruimte te ontdekken en jouw bedrijf te laten groeien in het hart van Gent. Wees er snel bij, want deze unieke kans wacht niet!

 

 

 

Verhuurd door
TREVI GENT
Contact +32 9 267 85 75 Deel op Facebook
Verhuurd door
TREVI GENT