Startpagina » Pand
Te koop - GENT CENTRUM

Penthouse - 2 slaapkamers

575.000 €
Oppervlakte
82 m²
Kamer(s)
2
Badkamer(s)
1
Ref. van pand
5911823
TREVI GENT : WERKEN GESTART ! UNIEK WONEN in exclusief, kleinschalig project KOOPHANDEL: Nieuwbouw PENTHOUSE 2-slaapkamerappartement op de 3de verdieping met uitzicht op de Leie en 2 terrassen:Een eerste van 3m² aan de voorzijde met uitzicht op de Leie en het oude justitiepaleis en een tweede terras achteraan van 4m². Deze penthouse is gelegen in het hart van Gent vlakbij Kouter, Opera, Veldstraat... Bestaande uit: Grote living van 30m² met een open, luxueuze totaal ingerichte keuken en het mooie dakterras aan de voorzijde, ruime berging, hal met apart toilet, twee slaapkamers, badkamer met douche en lavabo. Tenslotte is er nog het 2e terras achteraan van 4m² die aansluit op de grootste slaapkamer. Het gebouw beschikt over een lift en er is tevens een ruime, privatieve kelderberging inbegrepen bij het appartement.

Locatie & bezienswaardigheden

Kenmerken

Prijs 575.000 €
Verdieping 3
Vloeroppervlakte 82 m²
Badkamer(s) 1
Type pand penthouse
Aantal kamers 2
Adres Koophandelsplein 31 / 301
Postcode 9000 GENT CENTRUM

Pand details

TREVI GENT : WERKEN GESTART !

UNIEK WONEN in exclusief, kleinschalig project KOOPHANDEL: Nieuwbouw PENTHOUSE 2-slaapkamerappartement op de 3de verdieping met uitzicht op de Leie en 2 terrassen:Een eerste van 3m² aan de voorzijde met uitzicht op de Leie en het oude justitiepaleis en een tweede terras achteraan van 4m². Deze penthouse is gelegen in het hart van Gent vlakbij Kouter, Opera, Veldstraat...

Bestaande uit: Grote living van 30m² met een open, luxueuze totaal ingerichte keuken en het mooie dakterras aan de voorzijde, ruime berging, hal met apart toilet, twee slaapkamers, badkamer met douche en lavabo. Tenslotte is er nog het 2e terras achteraan van 4m² die aansluit op de grootste slaapkamer. Het gebouw beschikt over een lift en er is tevens een ruime, privatieve kelderberging inbegrepen bij het appartement.

 

 

 

Te koop aangeboden door
TREVI GENT
Contact +32 9 267 85 75 Deel op Facebook
Te koop aangeboden door
TREVI GENT