Startpagina » Pand
Te koop - PUURS

Handelspand

195.000 €
Oppervlakte
105 m²
Ref. van pand
9596

Beschrijving

ONDERNEMEN IN HET HART VAN PUURS. OP ZOEK NAAR EEN HANDELS-, KANTOOR- OF PRAKTIJKRUIMTE? Nobile is een klassevolle wooncompositie met een groen hart. Het project omvat 9 verschillende, karakteristieke bouwvolumes met elk een eigen visuele identiteit. De centrale ligging aan de rand van het centrum van Puurs, de vlotte bereikbaarheid en nabijheid van het station vormen een grote troef. Deze casco handels- of kantoorruimte bevindt zich op de hoek van de Hof-ten-Berglaan en Begijnhofstraat. De centrale ligging garandeert een hoge zichtbaarheid. De commerciële ruimte (105,6 m²) is geschikt voor diverse doeleinden. De grote raampartijen bieden mogelijkheden voor het creëren van een prachtige etalage.

Locatie & bezienswaardigheden

Kenmerken

Prijs 195.000 €
Vloeroppervlakte 105 m²
Type pand Handelspand
Adres Begijnhofstraat 39
Postcode 2870 PUURS

Pand details

ONDERNEMEN IN HET HART VAN PUURS. OP ZOEK NAAR EEN HANDELS-, KANTOOR- OF PRAKTIJKRUIMTE?
Nobile is een klassevolle wooncompositie met een groen hart. Het project omvat 9 verschillende, karakteristieke bouwvolumes met elk een eigen visuele identiteit. 
De centrale ligging aan de rand van het centrum van Puurs, de vlotte bereikbaarheid en nabijheid van het station vormen een grote troef.

Deze casco handels- of kantoorruimte bevindt zich op de hoek van de Hof-ten-Berglaan en Begijnhofstraat. De centrale ligging garandeert een hoge zichtbaarheid.
De commerciële ruimte (105,6 m²) is geschikt voor diverse doeleinden. De grote raampartijen bieden mogelijkheden voor het creëren van een prachtige etalage.
  

Te koop aangeboden door
TREVI Axus Puurs
Contact +32 3 298 02 02 Deel op Facebook Dokumenten te downloaden
Te koop aangeboden door
TREVI Axus Puurs